توسعه مکمل های انسانی و دامی بر پایه خواص مخمرها

توسعه مکمل های انسانی و دامی بر پایه خواص مخمرها به گزارش سئو سی، متخصصان یک شرکت دانش بنیان برای اولین بار در کشور با استفاده از خواص بره موم و همینطور مخمرها، موفق به تولید مکمل های غذایی، فرآورده های بهداشتی و دارویی شدند.



به گزارش سئو سی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محسن فتحی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به تولید فرآورده های مکمل و دارویی بر مبنای خواص «بره موم» اظهار داشت: بره موم همان ماده قهوه ای رنگی است که توسط زنبورها برای بستن درز و شکاف های کندو استفاده می شود. این ماده که مخلوطی از بزاق و موم زنبور عسل است و بعنوان چسب زنبور عسل شناخته می شود دارای خواص گوناگونی است که در صنایع غذایی، دارویی و مکمل به کار می آید.
وی اضافه کرد: بر همین اساس، در گام نخست تولیدات دانش بنیان، قرص بره موم را در کشور با فرمولاسیون جدید تولید کردیم و در کنار عرضه خدمات تخصصی آزمایشگاهی، در ادامه مسیر فعالیتمان، تولید عصاره مخمر با کاربردهای غذائی و مکمل را برای نخستین بار در کشور در دستور کارمان قرار دادیم.
این فعال فناور با تاکید بر اینکه تلاش کردیم تولیدات از خصوصیت هایی همچون ارزش افزوده بالا و نوآور بودن برخوردار باشند، افزود: از دیگر محصولات شرکت که تماما با پژوهش و توسعه به آن نائل شده ایم، قرص، دهان شویه، ژل و کرم است که همگی بر مبنای بره موم، تولید و تجاری سازی شده است.
همچنین عصاره مخمر میکروبی، مخمر هیدرولیز شده صنعت مکمل و غذائی، انواع پپتون های میکروبیولوژی و آنزیم های مختلف همچون اینورتاز، لیزوزیم، رنین، آمیلاز و پروتئاز، از دیگر محصولات این شرکت دانش بنیان به حساب می آید.
وی ضمن اشاره به توانمندی در کنترل کیفی مواد غذایی، به ارزیابی کیفی فرآورده عسل اشاره نمود و اظهار داشت: بیشتر از ۱۰ سال است که عسل را با استفاده از مؤلفه های بیولوژیک ارزیابی و درجه بندی می نماییم به صورتی که سالانه بیشتر از ۹۰۰ نمونه ارسالی از سراسر کشور، مورد بررسی قرار می گیرد. با عنایت به فناوری و تخصصی که در این مجموعه وجود دارد تنها لابراتوار در کشور و منطقه هستیم که این آزمون ها را برای عسل، ژل رویال و بره موم انجام می دهیم. با تولید این محصول و عرضه این خدمات تحقیقاتی تحول زیادی در زمینه ارزشگذاری واقعی عسل صورت گرفته است.
فتحی، ضمن اشاره به فعالیت دانش آموختگان دانشگاهی در این شرکت دانش بنیان، اظهار داشت: بخش عمده فعالیت شرکت مبتنی بر تخصص است و از ۱۶ نیروی شرکت بیشتر از ۷۰ درصد، دارای تخصص های در رابطه با نوع کار هستند. با عنایت به رویکرد کاربری محصولات و فرایند پخش آنها در بازار بیشتر از ۴۰ نفر غیرمستقیم درحال فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان سورن تک توس، با تاکید بر توجه جدی به روش های نوآورانه و کارآمد در تحقیقات و تولید انواع فرآورده های غذایی اظهار داشت: این مورد از مهم ترین بخش های حوزه موادغذایی در کشور است اما توجه کمتری به آن می شود. عرضه روش های جدید، نیازمند مشوق ها و حمایت های زیرساختی و سازمانی است.


منبع:

1404/01/18
13:10:42
5.0 / 5
7
تگهای خبر: تخصص , توسعه , خدمات , دانش بنیان
این مطلب سئوسی را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو - سئوسی: دروازه ای به دنیای فناوری اطلاعات و بهینه سازی سایت