توسعه مکمل های انسانی و دامی بر پایه خواص مخمرها به گزارش سئو سی، متخصصان یک شرکت دانش بنیان برای اولین بار در کشور با استفاده از خواص بره موم و همینطور مخمرها، موفق به تولید مکمل های غذایی، فرآورده های بهداشتی و دارویی شدند. به گزارش سئو سی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محسن فتحی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به تولید فرآورده های مکمل و دارویی بر مبنای خواص «بره موم» اظهار داشت: بره موم همان ماده قهوه ای رنگی است که توسط زنبورها برای بستن درز و شکاف های کندو استفاده می شود. این ماده که مخلوطی از بزاق و موم زنبور عسل است و بعنوان چسب زنبور عسل شناخته می شود دارای خواص گوناگونی است که در صنایع غذایی، دارویی و مکمل به کار می آید. وی اضافه کرد: بر همین اساس، در گام نخست تولیدات دانش بنیان، قرص بره موم را در کشور با فرمولاسیون جدید تولید کردیم و در کنار عرضه خدمات تخصصی آزمایشگاهی، در ادامه مسیر فعالیتمان، تولید عصاره مخمر با کاربردهای غذائی و مکمل را برای نخستین بار در کشور در دستور کارمان قرار دادیم. این فعال فناور با تاکید بر اینکه تلاش کردیم تولیدات از خصوصیت هایی همچون ارزش افزوده بالا و نوآور بودن برخوردار باشند، افزود: از دیگر محصولات شرکت که تماما با پژوهش و توسعه به آن نائل شده ایم، قرص، دهان شویه، ژل و کرم است که همگی بر مبنای بره موم، تولید و تجاری سازی شده است. همچنین عصاره مخمر میکروبی، مخمر هیدرولیز شده صنعت مکمل و غذائی، انواع پپتون های میکروبیولوژی و آنزیم های مختلف همچون اینورتاز، لیزوزیم، رنین، آمیلاز و پروتئاز، از دیگر محصولات این شرکت دانش بنیان به حساب می آید. وی ضمن اشاره به توانمندی در کنترل کیفی مواد غذایی، به ارزیابی کیفی فرآورده عسل اشاره نمود و اظهار داشت: بیشتر از ۱۰ سال است که عسل را با استفاده از مؤلفه های بیولوژیک ارزیابی و درجه بندی می نماییم به صورتی که سالانه بیشتر از ۹۰۰ نمونه ارسالی از سراسر کشور، مورد بررسی قرار می گیرد. با عنایت به فناوری و تخصصی که در این مجموعه وجود دارد تنها لابراتوار در کشور و منطقه هستیم که این آزمون ها را برای عسل، ژل رویال و بره موم انجام می دهیم. با تولید این محصول و عرضه این خدمات تحقیقاتی تحول زیادی در زمینه ارزشگذاری واقعی عسل صورت گرفته است. فتحی، ضمن اشاره به فعالیت دانش آموختگان دانشگاهی در این شرکت دانش بنیان، اظهار داشت: بخش عمده فعالیت شرکت مبتنی بر تخصص است و از ۱۶ نیروی شرکت بیشتر از ۷۰ درصد، دارای تخصص های در رابطه با نوع کار هستند. با عنایت به رویکرد کاربری محصولات و فرایند پخش آنها در بازار بیشتر از ۴۰ نفر غیرمستقیم درحال فعالیت هستند. مدیرعامل شرکت دانش بنیان سورن تک توس، با تاکید بر توجه جدی به روش های نوآورانه و کارآمد در تحقیقات و تولید انواع فرآورده های غذایی اظهار داشت: این مورد از مهم ترین بخش های حوزه موادغذایی در کشور است اما توجه کمتری به آن می شود. عرضه روش های جدید، نیازمند مشوق ها و حمایت های زیرساختی و سازمانی است. منبع: seoc.ir 1404/01/18 13:10:42 5.0 / 5 7 تگهای خبر: تخصص , توسعه , خدمات , دانش بنیان این مطلب سئوسی را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای تنظیم گری هوش مصنوعی در ایران تحقق اقتدار و امنیت غذا و کشاورزی با تقویت لابراتوار های این حوزه تعداد دانش بنیانها تا پایان برنامه هفتم ۳استان پیشتاز آمار زنان فناور تأمین نیاز خودروسازان داخلی به قطعات سیستم تعلیق خودرو نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳