اینترنت سامانه های آموزش مجازی برای دانشجویان مجانی شد بعلاوه لیست سایتهای مجانی
به گزارش سئو سی به قول وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اینترنت مجانی برای همه دانشجویان كشور هنگام استفاده از سامانه های آموزش مجازی دانشگاه ها، از امروز فعال می شود.
به گزارش سئو سی به نقل از ایسنا، مدارس و دانشگاه ها از هفته ابتدایی اسفندماه یعنی از همان زمان ورود ویروس کرونا به ایران تعطیل شدند و با تعطیلی کلاس ها، مبحث آموزش مجازی عنوان شد. اما یکی از مهم ترین چالش های آموزش آنلاین، دسترسی دانش آموزان و دانشجویان به اینترنت عنوان شد و اینکه شرکت در کلاس های آنلاین دانشگاهی نیازمند حجم بالایی از اینترنت است و برای دانشجویان هزینه بالایی خواهد داشت.
با ادامه دار شدن روند تعطیلی کلاس ها، محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره اینترنت دانشگاه ها توضیح داد: سه بسته برای دانشگاه ها، دانشجویان و اساتید وعده داده بودیم که از آغاز مهر همه دانشگاه هایی که وزارت علوم به ما اعلام نموده باشد، سایت های آموزشی مورد نیازشان مجانی خواهد بود. بسته ای هم برای دانشجویان و اساتید برنامه ریزی کرده ایم که فرایند ثبت نام آن هم تا ابتدای مهر شروع می شود. وی همینطور از بسته های ۱۲۰ گیگابایتی برای اساتید دانشگاه ها اطلاع داد.
در این راستا آذری جهرمی امروز در توییتر نوشت: اینترنت «رایگان» برای همه دانشجویان کشور، در هنگام استفاده از سامانه های آموزش مجازی دانشگاهها، از امروز فعال می شود. مشاهده فهرست سامانه ها فعلی مشمول طرح و همینطور ثبت نام سامانه های جدید توسط دانشگاه ها از راه سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میسر است.
ارایه بسته آموزشی مجانی به دانشجویان
همچنین آذری جهرمی اظهار نمود: بعد از آنکه سامانه شاد برای دانش آموزان به صورت مجانی در سرتاسر شبکه عرضه شد، بسته اینترنتی مخصوص معلمان هم اختصاص یافت و تا ۱۵ مهر بسته مخصوص اساتید هم فعال می شود.
وی اظهار داشت: دیشب بعد از مذاکرات فراوان با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بسته حمایتی از آموزش مجازی دانشجویان به سرانجام رسید. آن چیزی که مطابق این لیست داریم از همه مجموعه های دانشگاه های سراسر کشور شامل دولتی و خصوصی حدود ۱۱۰۰ دانشگاه است که سامانه های آموزشی توزیع شده ای برای خودشان دارند و روال آنها مانند آموزش و پرورش، متمرکز نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: بر همین مبنا تصمیم گرفتیم استفاده از این سامانه ها را برای دانشجویان در سرتاسر شبکه مجانی نماییم که برای آموزش مجازی هزینه ای پرداخت نکنند. در دور قبل که این صورت گرفت برخی دانشجویان گلایه داشتند که سامانه های دانشگاهشان فعال نشده است و مجبور به پرداخت پول شده اند. ما از امروز لیست همه سامانه های آموزشی را که مجانی شده است، در سایت وزارت ارتباطات در دسترس همه قرار می دهیم.
طبق اعلام وزارت ارتباطات، آذری جهرمی گفت از مجموع ۱۱۰۰ دانشگاه تابحال ۱۷۸ دانشگاه اطلاعاتشان را برای وزارت علوم و ما فرستاده اند که در سایت گذاشته شده و بالغ بر ۷۰۰ سامانه آموزشی است که مجانی شده است. در خود سایت وزارت ارتباطات هم امکانی را برای دانشگاه ها به وجود آورده ایم که اطلاعات سامانه آموزشی شان را درج کنند و به محض درج در کمترین زمان ممکن آنها هم مجانی می شوند.
روسای دانشگاه ها، لیست اسامی را به فهرست اضافه کنند
وی اظهار داشت: از روسای دانشگاه های سراسر کشور می خواهیم اگر اسمشان در لیست نیست اسامی را وارد کنند تا دانشجویان متقبل پرداخت وجهی برای حوزه آموزش نشوند و بتوانند از تسهیلاتی که برایشان فراهم گشته است استفاده کنند. با فراگیری این موضوع، کل آموزش مجازی در کشور برای دانشگاه های دولتی، غیر انتفاعی، پیام نور و علوم پزشکی مجانی خواهد بود و می توانند از این تسهیلات ویژه استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: البته ما بسته ویژه ای هم برای دانشگاه ها در نظر داریم که شامل اتصال آنها به فیبر نوری و تهیه زیرساخت های لازم است که بامداد امروز در جلسه ای این مورد را پیگیری کردیم و شرکت مخابرات ایران تا هفته آینده جزئیات آنرا اعلام خواهد نمود و تلاش خواهد شد، نیازمندی های دانشگاه ها برای این سامانه های آموزشی فراهم گردد. با این چارچوب بسته حمایتی دولت در بحث آموزش مجازی برای دانشجویان و دانش آموزان کامل می شود.
آذری جهرمی درباره حوزه های علمیه هم اظهار داشت: طلاب تماسهای زیادی با وزارت ارتباطات داشته اند و ما مکاتبه ای با آقای اعرافی داشتیم و درخواست کرده ایم که اطلاعات را به ما بدهند و همان تسهیلاتی که برای دانشگاه ها در نظر گرفته شده است، برای اساتید حوزه های علمیه و طلاب هم لحاظ خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: سامانه ای که امروز در سایت وزارت ارتباطات باز شد، قابلیت ثبت سامانه های آموزش مجازی حوزه های علمیه را هم دارد که مجانی است و در مورد اساتید حوزه هم متناسب با همان ساختاری که برای اساتید دانشگاه در نظر گرفتیم بسته های ویژه ای داریم که به محض دریافت اطلاعات از حوزه های علمیه، اقدامات لازم خواهد شد.
بر اساس این گزارش، این امکان با مشارکت اپراتورهای مخابراتی بر مبنای اطلاعات دریافتی از متولیان امر آموزش فراهم گشته است. بررسی لیست سامانه های آموزشی اعلام شده برای اعمال تعرفه رایگان، از راه این لینک امکان پذیر است. همینطور برای مراکز آموزشی که مشخصات آنها در سامانه مذکور درج نشده، امکان ثبت نام و درج اطلاعات توسط مدیر فناوری آن مرکز، در آدرس مذکور تا ۳۰ مهرماه، میسر است.
منبع: seoc.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب