رونمائی از اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران سئو سی: اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح های فناورانه در عرصه صنعت غذا رونمایی گردید. به گزارش سئو سی به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این مراسم با حضور تعدادی از مقامات کشوری و لشکری، استادان، محققان و محققان دانشگاه های کشور برگزار گردید. رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از تکنولوژی های جدید در صنایع غذایی خاص، می کوشد اهمیت بالای ی در بومی سازی تکنولوژی های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در زمینه بین المللی ایفا کند. وی همینطور به سیاست ها و اهداف دراز مدت این مرکز اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از این سیاست ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود بهره وری و فرآیندهای تولید، از پژوهش و توسعه (R&D) در این عرصه حمایت می کند. این سیاست ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرایند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل خواهد نمود. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: سیاست های این مرکز بخصوص در زمینه همکاریهای بین المللی، ترغیب سرمایه گذاری های بخش خصوصی، و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص، اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه ی خدمت به شرکتهای دانش بنیان فعال در این عرصه از دیگر برنامه های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و موسسه آموزشی، تحقیقات صنایع دفاعی فعالیت خواهد نمود. منبع: سئو سی 1403/09/21 12:11:53 5.0 / 5 303 تگهای خبر: آموزش , تكنولوژی , توسعه , دانش بنیان این مطلب سئوسی را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تأمین نیاز خودروسازان داخلی به قطعات سیستم تعلیق خودرو مدیر ارشد اجرائی سامسونگ درگذشت زیست بوم فناوری در 1403 جان گرفت پرداخت 17 همت به دانش بنیان ها هوش مصنوعی سرطان را 100 درصد تشخیص می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵