به گزارش سئو سی به نقل از معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، دكتر برات قبادیان درمورد اهمیت برگزاری هفته پژوهش به صورت مشترك با وزارت علوم تصریح كرد: هفته پژوهش فرصتی است تا اقدامات انجام شده بین صنعت و دانشگاه در یك فضای مشترك به نمایش گذاشته شود تا از نزدیك، بتوانیم تعاملات بیشتری تولید كنیم.
وی با اشاره به آمار واحدهای صنعتی در كشور و لزوم رسوخ فناوری در صنایع كشور تصریح كرد: ما نزدیك به ۹۰ هزار واحد صنعتی در كشور داریم كه اگر این واحدها بخواهند با روند فعلی در مسیر دانش بنیان شدن قرار بگیرند، سال ها به طول خواهد انجامید.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: حضور دانشگاهیان، مراكز پژوهشی و پارك های علم و فناوری می توانند روند دانش بنیان شدن صنایع و گسترش تحقیق و توسعه در صنعت را تسریع كنند.
وی در ادامه با تاكید بر نقش علم و فناوری در صنعت اضافه كرد: متأسفانه هنوز اقتصاد ما از حالت خام فروشی خارج نشده و یكی از راهكارهای عملی در این زمینه، رسوخ علم و فناوری در تولیدات و صنایع است.
قبادیان اضافه كرد: مطمئنا توسعه علم و فناوری در صنایع و گسترش تحقیق و توسعه برای صنعت سرمایه به حساب می آید و این تفكر می تواند یكی از طریق های برون رفت از خام فروشی و تولید ارزش افزوده باشد.
وی درباره تعاملات بین وزارت علوم و وزارت صنعت در هفته پژوهش بیان داشت: خوشبختانه امسال سومین سال همكاری مشترك در برگزاری هفته ملی پژوهش و فناوری با وزارت علوم است. برگزاری برنامه هایی شبیه هفته ملی پژوهش و فناوری می تواند در فرهنگ سازی ادبیات و فهم مشترك فی درخلال صنعت و دانشگاه نقش به سزایی داشته باشد.
به گفته وی، ۱۷ درصد از شركت های دانش بنیان ۷۰ درصد از تولید و خلق ثروت را در اختیار دارند كه بیشتر این شركت ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت مستقر هستند.
هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار از تاریخ ۲۲ تا ۲۶ آذر ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.