بر اساس اعلام معاونت علمی؛
52 کارگزار تجارت فناوری مسیر تجاری سازی محصولات را هموار کردند
سئو سی: بنا بر اعلام معاونت علمی و فناوری، 52 کارگزار توانسته اند مسیر تجاری سازی محصولات دانش بنیان را فراهم سازند.
به گزارش سئو سی به نقل از معاونت علمی و فناوری، بروکر یا کارگزارهای تجارت فناوری، فعالانی هستند که کار پیوند میان طرف های عرضه و تقاضای فناوری را آسان می کنند. روند ایجاد ارتباط میان عرضه و تقاضای فناوری، به یک حلقه واسط نیاز دارد که ضمن شناختی دقیق توانمندی ها و فناوری های طرف عرضه، آگاهی خوبی از نیازهای صنعت و دیگر متقاضیان فناوری داشته باشد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با پشتیبانی از کارگزاران تجارت فناوری یا بروکرها در استانهای کشور به این روند تحقق بخشیده است. تا اختتام فصل بهار امسال، بیش از ۵۲ بروکر یا کارگزار تجارت فناوری ارزیابی شدند و کار تبادلات فناورانه را در سراسر کشور تسهیل می کنند.
در تمامی استانهای کشور همچون دفاتر فن بازار منطقه ای، یک بروکر یا کارگزار تجارت فناوری مستقر شده که وظیفه شناسایی توانمندی های فناورانه و ایجاد بستر تبادل آنها را بر عهده دارند.
ارزیابی دوره ای تخصص و توانمندی بروکرها
اما روند پیوستن متخصصان به جمع کارگزاران تجارت فناوری، روندی پویا است و تعداد این بروکرها تغییر می کند. ارزیابی بروکرها بصورت دوره ای صورت می گیرد و اگر از صلاحیت لازم برخوردار نباشند از چرخه خارج می شوند.
بروکرها یک برنامه عملیاتی دارند که همه ساله توسط شبکه فن بازار ملی ایران به آنان ابلاغ می شود. این افراد هر ۶ ماه ارزیابی می شوند و ملاک امتیاز آنان، میانگین هر دو ارزیابی در آخر سال است.
پس از آن که برنامه عملیاتی ابلاغی و برنامه اجرائی با یکدیگر تطبیق داده می شوند، عملکرد دفاتر و کارگزاران مشخص خواهد شد؛ بروکر و دفتر فن بازار برتر شناسایی و معرفی می شود. مدل ارزیابی، برمبنای مدل ۳۶۰ درجه است و دفاتر فن بازار، ارزیاب این کارگزاران به شمار می روند.
بازاریابی محصولات دانش بنیان و فناورانه، سرمایه گذاری در زیست بوم نوآوری و فناوری و رفع نیازهای فناورانه صنایع بطوریکه از بدنه دانش بنیانی کشور این نیاز را تامین کنند.
تسهیل کار بروکرها به کمک ربات رفع نیاز
با حمایت شبکه فن بازار ملی ایران، طراحی و فعالیت ربات های نرم افزاری برای تسهیل کار بروکرها در تسهیل پیوند عرضه و تقاضای فناوری با موفقیت انجام شده است تا کار تعامل میان طرف های عرضه و تقاضای فناورانه بصورت هوشمند، پویا و سریع صورت بگیرد.
دو ربات پیامرسان در زمینه رفع نیاز فناورانه فعالیت می نمایند. صاحب نیاز با پر کردن چند فیلد، نیاز خودش را اعلام می کند و بعد از تکمیل فرم، سند اولیه نیاز شکل می گیرد.
این سند در شبکه بروکری اطلاع رسانی گسترده می شود و از آن جایی که بروکرها اطلاعات خوبی نسبت به ظرفیت فناوری کشور دارند، می توانند طرح توجیهی را از شرکتی که می تواند آن نیاز را ارائه کند، دریافت و به صاحب نیاز فناورانه عرضه کنند. این ابزار این پروسه را ساده تر می کند.
کارگزاران تجارت فناوری ذیل شبکه فن بازار ملی ایران و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تا حالا موفق شده اند زمینه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان گردش مالی فناورانه و انعقاد هزاران قرارداد تبادل فناوری را فراهم آورند.
منبع: سئو سی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب