باتری کلری شارژ گوشی را یک هفته نگه می دارد

باتری کلری شارژ گوشی را یک هفته نگه می دارد به گزارش سئو سی محققان دانشگاه استنفورد از تولید نمونه اولیه یک باتری با استفاده از کلر اطلاع داده اند که ظرفیت شارژ آن ۶ برابر باتری های لیتیومی است.



به گزارش سئو سی به نقل از نیواطلس، این باتری به سادگی قابل شارژ است و تولید آن با تثبیت و محبوس سازی واکنش های فرار کلر ممکن شده است.
انتظار می رود با تکمیل روند طراحی و تولید باتری کلر شاهد ساخت باتری هایی برای گوشیهای هوشمند باشیم که بتوانند شارژ لازم برای این وسایل را برای مدت یک هفته تأمین کنند.
نمونه اولیه باتری های کلری در دهه ۷۰ میلادی تولید شدند و در آنها لیتیم-تیونیل کلرید استفاده شده بود. این باتری ها به علت چگالی بالا بسیار محبوب بودند، اما فرار بودن کلر باعث می شد تا این باتری ها فقط برای یکبار مصرف قابل استفاده باشند و بنابراین تولید انبوه آنها چندان مقرون به صرفه نبود.
در یک باتری معمولی قابل شارژ، الکترون ها در حین تخلیه از یک طرف به طرف دیگر حرکت می کنند و سپس با شارژ مجدد باتری به حالت اولیه خود باز می گردند. در این حالت، کلرید سدیم یا لیتیوم کلرید به کلر تبدیل می شود که به دلیل واکنش پذیری بالا نمی تواند با کارایی بالا به کلرید تبدیل گردد.
برای حل این مشکل الکترود جدیدی با استفاده از کربن متخلخل تولید شد تا مانند یک اسفنج عمل کرده، مولکول های نامنظم کلر را جذب کرده و آنها را به سدیم مبدل کند تا بتوان از این باتری برای شارژ مکرر استفاده نمود. مولکول های کلر در زمان شارژ این باتری در حفره های کوچک نانو کربنی به دام می افتند و میتوان این باتری را برای ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ بار شارژ مکرر به کار برد.

1400/06/09
10:22:36
5.0 / 5
1137
تگهای خبر: باتری , دانشگاه , ساخت , گوشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو