احیای جنگل های بلوط با كمك فناوری های زیستی
سئو سی: دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: با كمك زیست فناوری و عوامل كمك كننده و تقویت كننده می توان به احیای جنگل های بلوط پرداخت.
به گزارش سئو سی به نقل از معاونت علمی و فناوری، مصطفی قانعی بررسی عوامل مؤثر در بحران زوال و خشكیدگی بلوط (تنش های زنده و غیرزنده) را یكی از اولویت های كمیته حفظ جنگل های بلوط و منابع طبیعی دانست و اظهار داشت: در همین راستا با استفاده از روش های مولكولی زیست فناوری و عوامل كمك كننده و تقویت كننده می توان به احیا پرداخت.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حفظ و ارزیابی ذخایر ژنتیكی و ایجاد بانك ژنی بلوط با استفاده از روش های زیست فناوری و بررسی جنبه های كنترل بیولوژیكی آفات قارچ، حشره و غیره بلوط هم به صورت جدی در كمیته پیگیری می شود. از دیگر اقدامات برای حفظ جنگل های بلوط، تولید متابولیت های ثانویه دارویی بلوط با استفاده از روش های زیست فناوری است.
به گفته قانعی، بعضی از این اولویت ها عملیاتی شده و برخی هنوز در مرحله مطالعاتی است. تلاشمان بر این است همه این موارد را اجرایی نماییم و از این طریق از نابودی جنگل های بلوط پیشگیری نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب