هفتمین كنگره علوم اعصاب پایه و بالینی برگزار می گردد
سئو سی: هفتمین كنگره علوم اعصاب پایه و بالینی ۲۱ تا ۲۳ آذرماه در مركز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشكی ایران برگزار می شود.
به گزارش سئو سی به نقل از ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی، دكترمحمدتقی جغتایی با اشاره به برگزاری هفتمین كنگره علوم اعصاب پایه و بالینی اظهار داشت: كنگره علوم اعصاب یكی از بزرگترین رویدادهای علمی – تخصصی سالانه در حوزه علوم اعصاب و علوم اعصاب شناختی در سطح ملی و در منطقه خاورمیانه به حساب می آید.
وی اضافه كرد: در هفتمین كنگره علوم اعصاب پایه و بالینی بیشتر از یكهزار و پانصد تن از دانشجویان، اساتید، محققان و متخصصان رشته های علوم اعصاب و علوم اعصاب شناختی همچون در رشته های پزشكی، روانشناسی، روانپزشكی، مهندسی و علوم انسانی شركت دارند.
وی هدف از برگزاری سالانه كنگره علوم اعصاب را استفاده از دانش این رشته برای كمك به حل مشكلات حوزه سلامت و همینطور ارتقای توانایی های شناختی آحاد مردم به منظور «سلامت مغز» عنوان نمود و اظهار داشت: در هفتمین رویداد علمی و تخصصی علوم اعصاب پایه و بالینی، شماری از متخصصان و اساتید صاحبنظر در این رشته از كشورهای مختلف همچون از آلمان، انگلیس، آمریكا، چین، فرانسه و سوئد هم شركت دارند.
به گفته رئیس هفتمین كنگره علوم اعصاب در این رویداد علمی همچین از نفرات برتر مسابقات دانش آموزی مغز و شناخت و كارسوق های شناختی و هم محققان دارای بیشترین فعالیت های پژوهشی در حوزه های علوم اعصاب و علوم اعصاب شناختی، تقدیر بعمل می آید.
جغتایی با اشاره به اینكه دانش علوم اعصاب و اعصاب شناختی بواسطه فعالیت های تحقیقاتی، آموزشی و تخصصی درمیان سایر رشته های در حال گسترش است، تصریح كرد: در هفتمین كنگره علوم اعصاب پایه و بالینی، آخرین یافته های تحقیقاتی این رشته در سطح ملی و بین المللی در اختیار محققان، دانشجویان و اساتید داخلی قرار می گیرد و فرصتی برای بستر سازی زمینه های توسعه و ترویج مراكز علوم اعصاب در سطح مراكز تحقیقاتی و توسعه این رشته در دانشگاه ها است.
رئیس هفتمین كنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اشاره به اینكه توسعه فعالیت های بالینی، تحقیقاتی و آموزشی در حوزه های علوم اعصاب و اعصاب شناختی برای عمومی شدن دانش علوم اعصاب بعنوان یك هدف و سیاست در دستور كار قرار دارد، خاطرنشان كرد: بدین منظور تولید «انستیتو های مغز» در سطح كشور یك نیاز اساسی برای معرفی دانش علوم اعصاب و اعصاب شناختی و ارائه خدمات در جامعه به حساب می آید تا با فعالیت چنین مراكزی فعالیت های پژوهشی و بالینی و آموزشی هرچه بیشتر توسعه یابد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب