شرکت ایرانی کیف انرژی ابداع کرد
به گزارش سئو سی، یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به بومی سازی کیف انرژی شده که در واقع یک نیروگاه خورشیدی با ظرفیت میکرو و قابل حمل است و به افراد امکان می دهد تا از انرژی پاک خورشید در هر مکانی استفاده نمایند.
به گزارش سئو سی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، کیف انرژی، منبع انرژی ایده آلی برای طبیعت گردان، کوهنوردان، کمپینگ، عشایر و کشاورزان در مناطق کمتربرخوردار است و می تواند تا ۵ ساعت روشنایی در شب را تأمین کند.
سید موسی آیتی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدیر عامل شرکت سامانه پایش قدرت در مورد محصولات این شرکت و کاربرد آنها اظهار داشت: ما در شرکت سامانه پایش قدرت در حوزه الکترونیک قدرت، ابزار دقیق و باتری ها فعالیت می نماییم و تابحال موفق به طراحی و تولید محصولات گوناگونی در این عرصه شده ایم که برای شش مورد از آنها، مانند سیستم مدیریت باتری و ایستگاه شارژ خودروی الکتریکی، نشان دانش بنیان را هم دریافت کرده ایم. در مجموع، حدود ۴۰ محصول دانش بنیان در شرکت ما طراحی شده است.
وی در توضیح کاربرد سامانه مدیریت باتری اضافه کرد: در خیلی از صنایع مانند پتروشیمی، نفت و گاز، نیروگاه ها، شرکتهای تولید و توزیع برق، بیمارستان ها و غیره، از باتری خانه ها برای تأمین برق اضطراری استفاده می شود. این باتری خانه ها معمولاً شامل تعداد زیادی باتری (۱۰ تا ۱۰۰ یا بیشتر) با ظرفیتهای بالا (۲۰۰ تا ۴۰۰ آمپر ساعت) و قیمت های گزاف (۱۴ تا ۲۵ میلیون تومان) هستند. با عنایت به هزینه بالای این باتری ها و عمر نسبتاً کوتاه آنها (۳ تا ۵ سال)، پایش و نگهداری مستمر آنها از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
آیتی افزود: سامانه مدیریت باتری (BMS) ما با مانیتورینگ پارامترهای اساسی باتری ها همچون ظرفیت، سلامت، شارژ و دشارژ، بالانس، گزارش گیری و اتصال به مرکز دیسپاچینگ، به صورت قابل ملاحظه ای طول عمر و کارایی باتری ها را زیاد می کند. علاوه بر این، اپراتورها می توانند با استفاده از نرم افزار جامع مانیتورینگ شرکت، به صورت کامل بر وضعیت باتری ها و عملکرد کلی باتری خانه نظارت داشته باشند.
رئیس هیات مدیره شرکت سامانه پایش قدرت در مورد بزرگ ترین یا مهم ترین دستاورد این مجموعه بیان نمود: در شرکت سامانه پایش قدرت به سرمایه انسانی خود بعنوان مهم ترین دارایی مان بها می دهیم. متخصصان و مهندسان ما، همگی از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور هستند و با تاکید بر دانش و خلاقیت خود، در طول یک دهه فعالیت شرکت، موفق به توسعه و عرضه ۴۰ محصول متنوع در حوزه الکترونیک قدرت، ابزاردقیق و باتری ها شده اند.
به گفته او، از این میان، شش محصول به علت دارا بودن معیارهای لازم، موفق به دریافت نشان دانش بنیان شده اند که سیستم مدیریت باتری (BMS) هم یکی از آنها به حساب می آید. سیستم مدیریت باتری (BMS) ما، هم اکنون در نوع خود در کشور بی نظیر است. امکانات و خصوصیت های منحصر به فرد این محصول، آنرا در زمره تولیدات شرکتهای بزرگ بین المللی در حوزه ذخیره سازی انرژی قرار می دهد.
وی در مورد کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار عنوان کرد: ما در شرکت سامانه پایش قدرت، در حوزه انرژی فعالیت می نماییم و مفتخریم که طیف متنوعی از محصولات را به مشتریان خود عرضه دهیم. یکی از محصولات منحصر به فرد ما، کیف انرژی نام دارد که در واقع یک نیروگاه خورشیدی با ظرفیت میکرو و قابل حمل است. این کیف شامل پنل های خورشیدی، باتری، بردهای کنترلی و شارژر است و به افراد امکان می دهد تا از انرژی پاک خورشید استفاده کنید.
آیتی افزود: میتوان از کیف انرژی برای روشن کردن لامپ ها، چادرها و سایر تجهیزات در شب استفاده نمود. همینطور کیف انرژی می تواند تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و سایر دستگاههای الکترونیکی را شارژ کند. این محصول، همراهی ایده آل برای طبیعت گردان، کوهنوردان و کمپینگ است.
به گفته او، این محصول، منبع انرژی پاک و قابل اعتمادی برای عشایر و کشاورزان در مناطق کمتربرخوردار است. کیف انرژی در ظرفیت ها و توان های مختلف تولید می شود و می تواند تا پنج ساعت روشنایی در شب را تأمین کند.
وی در انتها تصریح کرد: این محصول در نقاط مختلف کشور به فروش رفته و مورد استقبال عشایر، کشاورزان و علاقمندان به طبیعت گردی قرار گرفته است.
منبع: سئو سی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب