دستاورد یك شركت دانش بنیان؛

ترمیم پوست با کمک پانسمان ایرانی حاوی ذرات طلا

ترمیم پوست با کمک پانسمان ایرانی حاوی ذرات طلا سئو سی: سئو سی: متخصصان یک شرکت دانش بنیان با ساخت پانسمان های کلاژن ساز با بهره گیری از ذرات طلا، توانستند روند ترمیم و بهبود پوست های لطمه دیده را سرعت ببخشند.



به گزارش سئو سی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمود قفقازی با اشاره به تولید محصول دانش بنیان «طبابرن» با هدف کلاژن سازی و ترمیم پوست لطمه دیده عنوان کرد: طبابرن یکی از انواع پانسمان کلاژن ماتریکس ورقه ای است که با بهره گیری از ذرات طلا، به ترمیم پوست بیماران کمک می نماید. این پانسمان بواسطه ذرات طلا، اثرات آنتی اکسیدانی فوق العاده ای از خود نشان داده که سبب کاهش سریع التهاب زخم می شود. علاوه بر این، به سبب تحریک رشد و میتوز سلول های فیبروبلاست و افزایش مهاجرت سلولی، روند بهبود زخم را تسریع می کند.
این فعال حوزه دانش بنیان به مهم ترین خاصیت های طبابرن اشاره نمود و اضافه کرد: این محصول با خواص آنتی اکسیدانی قدرتمند به کاهش التهاب زخم کمک می کند؛ همین طور با برخورداری از خواص رگ زایی و تسریع ترمیم زخم، کاهش درد بیمار، درمان عفونت و اثرات آنتی میکروبیال با طیف گسترده ای از خواص ضد میکروبی به بهبود بیماران کمک می نماید.
قفقازی با اشاره به ایجاد رطوبت ایده آل در سطح زخم، به عنوان یکی دیگر از خاصیت های این محصول دانش بنیان اظهار داشت: باتوجه به رطوبت سطح زخم ها امکان چسبیدن پانسمان به زخم وجود دارد که تجربه ای دردناک را برای بیمار رقم می زند. این محصول دانش بنیان اما با ساختار منحصر به فرد خود از مزیت عدم چسبندگی به زخم برخوردارست.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تریتا با اشاره به اینکه پانسمان طبابرن بر پایه زیست پلیمرها طراحی و تجاری سازی شده است، افزود: باتوجه به حساس بودن موضع زخم، استفاده از مواد اولیه ای که بالاترین کیفیت و حداقل تحریک پوستی و آلرژی را تضمین کنند و هیچ نوع صدمه ای به بافت های عمقی وارد نکنند، یک اصل اساسی شمرده می شود. برای دستیابی به این مهم، بعد از بررسی تعداد زیادی از گزینه ها و انجام آزمایشات مختلف، این محصول را بر پایه زیست پلیمرها تولید کردیم که سازگاری بسیار بالایی با بدن انسان دارند و این امر از بروز حساسیت و واکنش های پوستی ممانعت می کند.
وی اضافه کرد: همین طور استفاده از فناوری بافت برای تولید ساختارهای شبیه پوست انسان علاوه بر حضور بیوپلیمرهای زیست فعال، سبب شده است که سرعت ترمیم زخم بسیار بالا رفته، درمان زخم هایی که بهبودی آنها ناممکن به نظر می رسید، تسهیل شود.
قفقازی، با اشاره به کاهش درد بیمار ناشی از تعدد دفعات تعویض پانسمان اظهار داشت: یکی از نارضایتی های بیماران به ویژه در زخم های سوختگی، درد ناشی از زخم و تعویض پانسمان است. پانسمان طبابرن بوسیله هیدراسیون پایانه های عصبی و کاهش غلظت برادیکنین، میزان درد بیماران را کم می کند.
وی همین طور به مهم ترین جامعه بیماران مخاطب این پانسمان اشاره نمود و اظهار داشت: لطمه دیدگان انواع سوختگی ها، زخم های دارای عفونت، زخم های دیابتی، زخم های عروقی و زخم های اگزوداتیو حاد و مزمن از مهم ترین موارد استفاده پانسمان طبابرن به شمار می روند. این محصول همین طور برای برای تاندون و استخوان نیز قابل استفاده می باشد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تریتا با اشاره به اینکه محصول پانسمان پیشرفته ترمیم سوختگی با چنین خاصیت هایی برای اولین بار در این شرکت تولید شده است اضافه کرد: جامعه شش میلیون نفری افراد مبتلا به انواع زخم در ایران و به ویژه بیش از دو میلیون مبتلا به زخم های دیابتی، نیازی مبرم به این محصول دارند.
وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه بیش از ۹۲ درصد پانسمان های پیشرفته ترمیم زخم در ایران بوسیله واردات تامین می شود، مبلغی معادل ۵۵ میلیون دلار در سال ارزبری برای کشور بدنبال دارد. قابل توجه است که زخم های ناشی از جراحی در این محاسبات لحاظ نشده است و با در نظر گرفتن آمار حداقل چهار میلیون جراحی در سال، آنچه مشخص است میزان نیاز به پانسمان های پیشرفته در این بخش نیز بسیار بالا بوده و تولید داخلی ان می تواند سهم قابل توجهی در حفظ سرمایه ارزی کشور ایفا کند.
این فعال حوزه دانش بنیان با اشاره به اشتغال به وجود آمده در شرکت دانش بنیان تریتا، عنوان کرد: هم اکنون برای ۷۰ نفر بصورت مستقیم به وجود آمده است و باتوجه به ظرفیت ها و کاربردهای گسترده این محصولات، بصورت غیر مستقیم برای ۵۰۰ نفر اشتغال به وجود آمده است.
قفقازی با اشاره به نقش راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در تامین مالی و امکان توسعه خطوط تولید دانش بنیان اظهار داشت: این حمایت ها زمینه ساز بومی سازی و خودکفایی در تولید پانسمان های زخم را فراهم خواهدنمود. باتوجه به فناوری پیشرفته محصولات پیشرفته ترمیم زخم، امکان صادرات این محصولات به سایر کشورها فراهم می شود که این امر سبب ارزآوری و اشتغال زایی تخصصی در کشور خواهد شد.


منبع:

1403/01/21
12:21:34
5.0 / 5
281
تگهای خبر: تجربه , تخصص , توسعه , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو