در گوانجو ؛

دومین دفتر نانوی ایران و چین راه اندازی شد

دومین دفتر نانوی ایران و چین راه اندازی شد سئو سی: دفتر مركز نانوی ایران و چین در شهر گوانجوی چین با هدف افزایش تعاملات شركت های ایرانی و چینی افتتاح شد.



به گزارش سئو سی به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، این مركز در جهت تسریع همكاری های مشترك میان ایران و چین در حوزه فناوری نانو و افزایش تعاملات شركت های ایرانی و چینی در این حوزه افتتاح شد.
این دفتر با حضور سعید سركار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، خلیل شیرغلامی سركنسول جمهوری اسلامی ایران در گوانجو و نمایندگانی از سازمان ها و شركت های چینی راه اندازی شد.
برای تاسیس این دفتركمیسیون صنعت و فناوری شهرداری گوانجو، اتاق بازرگانی گوانجو و شركت ثبت مالكیت معنوی WTOIP هم با ستاد توسعه فناوری نانو ایران همكاری داشته اند.
هوانگپو یكی از مناطق محوری توسعه فناوری در شهر گوانجو است.
سعید سركار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در این مراسم اظهار داشت: چین در فناوری نانو در حوزه های مختلف رتبه اول جهان را دارد.
وی اضافه كرد: در مقاله ای كه به تازگی آمریكایی ها در نشریه معتبر بین المللی منتشر نمودند، ایران را جز پنج كشور برتر جهان تشخیص داده و از این اتفاق ابراز تعجب كردند.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو تصریح كرد: ما پلتفورمی برای اجرا داریم كه در آن صنایع، بازرگانان و محققان را به یكدیگر وصل می نماییم.
سركار اظهار داشت: ما تجربه ای موفق در راه اندازی دفتر ویژه ای برای توسعه همكاری ها در حوزه فناوری نانو در سال ۲۰۱۵ در شهر سوژو داشته ایم.
شیرغلامی سركنسول جمهوری اسلامی ایران در گوانجو هم درباره تجربه پیشین راه اندازی دفتری در شهر سوژو اظهار داشت: مركز فناوری نانو ایران در سوژو تجربه ای موفقیت آمیز بود كه این همكاری ها با تاسیس دفتر گوانجو می تواند موفقیت های بیشتری را به همراه داشته باشد.
هوادونگ یه رئیس دفتر صنایع كوچك و متوسط شهرداری گوانجو هم در این مراسم اظهار داشت: من به ستاد توسعه فناوری نانو ایران و تمام كسانی كه جهت راه اندازی دفتر مركز نانوی ایران و چین در شهر گوانجو تلاش كردند، تبریك می گویم.
وی اضافه كرد: این دفتر باعث افزایش همكاری ها میان دو كشور می گردد.
رئیس دفتر صنایع كوچك و متوسط شهرداری گوانجو تصریح كرد: فناوری نانو امروز در تمام جنبه های زندگی وارد شده و هم اكنون یكی از اولویت های اصلی چین به حساب می آید. این فناوری باعث رقابت پذیرتر شدن صنایع خواهد شد.
شوكیان راو قائم مقام شركت ثبت مالكیت معنوی WTOIP، اظهار داشت: راه اندازی این دفتر فرصت های تازه ای برای ما بوجود می آورد. كار ما تولید ارتباط میان گروه های فعال در گوانجو با منابع نوآوری در جهان است تا توسعه فناوری تسریع شود.
وی اضافه كرد: ما با استفاده از برنامه مچ میكینگ همكاری نزدیكی با ستاد توسعه فناوری نانو ایران داشتیم به صورتی كه هم اكنون بیش از ۱۰ برنامه همكاری مشترك در حال شكل گیری است.
قائم مقام شركت ثبت مالكیت معنوی WTOIP تصریح كرد: رویدادهایی این چنین باعث می گردد تا ما با پتانسیل ها و توانمندی های ایران در حوزه فناوری نانو بیشتر آشنا شویم.
در حاشیه این مراسم سمپوزیوم توسعه و تجاری سازی فناوری های نو در ایران و چین برگزار گردید.
همچنین سند همكاری راهبردی میان انجمن ارتقا و توسعه مواد جدید صنعتی گوانجو و مركز نانوی ایران و چین هم به امضا رسید.

1397/04/17
13:48:02
5.0 / 5
2692
تگهای خبر: فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو